Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πρωταθλητής Χειμώνα ο Φ.Ο. Αριδαίας !

«Πρωταθλητής Χειμώνα» αναδείχθηκε η ομάδα του Φ.Ο.Αριδαίας, μετά την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε το Σάββατο 17-12-11 επί του ΑΟΚ Βέροιας με σκορ 71-62. Η ομάδα της Αριδαίας ξεκίνησε άσκημα το παιχνίδι, έχασε πολλά ριμπάουντ και έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να προηγηθούν στο σκορ. 

 
Στη συνέχεια βρήκε ρυθμό, βελτίωσε την άμυνα και έλεγξε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο η επίθεση «έβγαζε φωτιές», πέτυχε 30 πόντους, η άμυνα «έκλεψε» πάσες και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα οι παίκτες του ΦΟΑ χαλάρωσαν και έδωσαν την δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν στο σκορ.


Το πρωτάθλημα διακόπτετε για την περίοδο των εορτών και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος. Είναι μια ευκαιρία για την ομάδα του ΦΟΑ να δουλέψει την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, και να επανέλθουν οι τραυματίες(Σαρακινλής, Μπαλτάκης, Χαραλαμπίδης) στην αγωνιστική δράση.


Δεκάλεπτα: 14-11, 18-17, 15 – 30, 15-13.


Σύνθεση ΦΟΑ(Βάτσης): Μίσκος, Τοπαλίδης 9, Μπεγλόπουλος 6, Παπαβραάμ 4, Αβραμίδης 9(2) , Βάσιος 7(1), Υφαντίδης 25(2), Πίπας 10.


Για την επόμενη αγωνιστική(7-1-12) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται εκτός έδρας με το Πολύκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου